Despre Noi

Noi
suntem 55 Studio

Salonul de infrumusetare 55 Studio este un sanctuar în centrul Bucureștiului, înconjurat de străzi urbane rapide. Intrați și fiți bineveniți într-o experiență adaptată pentru dvs. Veniți cu incredere că sunteți pe mâinile cele mai bune și personalul nostru este aici pentru a vă ajuta să vă exprimați cine sunteți. Este promisiunea noastră de a pune întotdeauna nevoile clienților noștri deasupra propriului nostru. Veniți și experimentați dedicarea noastră pentru a vă face să străluciți.

Suntem
experti in frumos

La 55 Studio salon de infrumusetare, ne bucurăm să-i ajutăm pe clienții noștri să arate și să rămână frumoși cu servicii personalizate pentru orice ocazie chiar aici în București!

Folosim numai produse de calitate superioară și acordăm o atentie seriosă sănătații dvs. și unei atmosfere curate. Toate uneltele noastre sunt sterilizate la gradul medical, deci nu trebuie să vă faceți griji că o să ieșiți cu orice surprize neplăcute. Ne străduim constant să fim cei mai buni la ceea ce facem. Echipa noastra se educă și capătă o pregatire avansata pe tot parcursul anului pentru a ține pasul cu cele mai noi tendințe și tehnici.

Consultările sunt întotdeauna gratuite, deci dacă doriți să vă mențineți aspectul, să faceți o schimbare dramatică sau pur și simplu aveți întrebări de frumusețe, suntem aici pentru a vă ajuta! Vă garantăm toate serviciile și experiența de ansamblu.

Promisiunea noastră față de dvs. este să simțiți bineveniți, să plecați mai relaxați și să arătați cel mai bine. Așa că vino și experimentează noul standard în frumos la 55Studio!

Image module

Servicii 55 Studio

Coaforul este unul dintre cele mai importante locuri din viața unei femei. Un fel de încăpere magică unde i se îndeplinește dorința de a deveni cea mai bună versiune a ei. Așteptările sunt întotdeauna ridicate, iar noi le respectăm mereu. Te sfătuim, te consiliem și, înainte de toate, te ascultăm. Cot la cot cu tine, stiliștii noștri identifică de fiecare dată coafura compatibilă cu trăsăturile tale și cu ceea ce îți dorești. Indiferent dacă ne vizitezi pentru a te aranja înainte de o ocazie specială, pentru o simplă împrospătare a vârfurilor sau o schimbare radicală de look, pe lângă serviciile de top vei avea parte și de o atmosferă caldă și prietenoasă. În plus, avem grijă să pleci acasă cu sfaturi care să te ajute să-ți mentii coafura și în zilele când nu ajungi pe la noi.

Știm că îți place să îți organizezi eficient programul, așa că vei fi cu siguranță încântat de îndemânarea frizerilor noștri care îți oferă tunsori impecabile în timp record. De la stilul clasic și până la variantele „with a twist”, echipa noastră este pregătită să se adapteze tuturor dorințelor tale în materie de hairstyling. Stăm foarte bine și la capitolul „culoare” și suntem gata să iti indeplinim toate dorintele: estomparea firelor albe, crearea unor frizuri in tendinte sau o simpla reimprospatare a look-ului.

Puține sunt lucrurile care se compară cu senzația de fericire pe care o ai după o ședință de mani-pedi. Îți punem la dispoziție un adevărat laborator de culoare, cu zeci de nuanțe disponibile pe care le poți adapta în funcție de ocazie, de starea ta de spirit sau de stilul tău general. Combinăm procedurile de top cu aromele delicioase ale produselor de răsfăț utilizate în etapa pregătitoare a manichiurii/pedichiurii și mini-manevrele de masaj ale specialiștilor noștri. Dacă îți dorești rezultate ultra-rezistente, alege varianta semi-permanentă fără să-ți faci griji că lampa de uscare ar putea fi nocivă. Noi folosim tehnologia LED, lipsită de riscurile variantei UV.

Ne pasionează formele, culorile și infinitele combinații dintre ele și tocmai de aceea studiem constant domeniul inepuizabil al frumuseții. Căutăm să scoatem la suprafață cea mai bună versiune a ta, punând accentul pe evidențierea trăsăturilor deja existente. Ne pliem exact pe dorințele tale în materie de make-up pentru că știm că nu vei putea radia decât atunci când te vei simți perfect în propria piele. Iar în ideea că machiajul ține de artă, iar frumusețea de starea de spirit, avem grijă să-ți menținem moralul la cote maxime prin atmosfera de voie bună care ne caracterizează dintotdeauna.

IESI IN EVIDENTA

O ECHIPĂ CARE TE FACE SA TE SIMȚI VEDETĂ, MODEL, CARE TE AJUTĂ SĂ PĂȘEȘTI INCREZĂTOARE PE STRADĂ, SĂ FII ADMIRATĂ SAU PUR ȘI SIMPLU SĂ FII TU!

Bine ai venit la 55 STUDIO! Suntem întotdeauna bucuroși să vă întâlnim cu o atmosferă relaxantă numai pentru elită.

Adresa: Octavian Goga, Nr 21, Bl M103, Sector 3, Bucuresti, Romania
NERVA TRAIAN – MALL VITAN

Telefon: 0769 088 900

Email: contact@55studio.ro